Dia:  Sabato, 14 fins domenica, 22 de Agosto
Hora:  de 0:00
Hora:  a 23:45
Lloc:  Communauté de Taizé. Taizé
Organitza:  Acollida de Barcelona
Preu:  110.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Communauté de Taizé
Le Bourg, 71250 , Taizé

Per saber-ne més

Arxius

Exercicis espirituals/ Recés

Una setmana a Taizé

L’estiu ja s’acosta i, com cada any, organitzem busos per anar a gaudir d’una experiència increïble a Taizé.

Les dates en que hi haurà bus són les següents:

El preu d’anada i tornada és de 110 €.

Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 65€.

Si esteu interessats en viatjar amb nosaltres, primer heu de fer la inscripció de l’estada (individual o de grup)  a Taizé, en aquesta web.**

**IMPORTANT: donada la situació sanitària actual, caldrà que TOTHOM (adults majors de 29 anys i joves) s’inscrigui a Taizé el més aviat possible, és a dir, ja!**

****Recordeu que aquest estiu també caldrà el passaport COVID o el resultat negatiu d’un test PCR fet menys de 72 hores abans de viatjar (aquests requisits poden variar i cal que els viatgers es responsabilitzin de comprovar què demana el govern francès)****

Un cop feta la inscripció de l’estada a TAIZÉ, la part del viatge en autocar la gestionem nosaltres i heu de seguir les següents passes:

  1. Fer la inscripció de l’autocar als links de la setmana.
  2. Quan haguem rebut  la vostra inscripció us confirmarem si hi ha plaça a l’autocar i us informarem de les passes següents per poder efectuar el pagament i fer efectiva la vostre inscripció.

Tant si sou joves (fins a 29 anys) com si sou adults (30 anys o més),  haureu d’esperar a rebre el seu mail confirmant la vostra acollida per aquells dies (NO és el mail automàtic que rebeu a l’instant quan feu la inscripció de l’estada a Taizé, sinó un altre personalitzat que trigarà algunes hores o dies en arribar-vos).

Una vegada tingueu la confirmació podeu fer la inscripció online de l’autocar i enviar-nos per correu electrònic una còpia d’aquesta confirmació.

Si voleu o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres aquí: https://acollidabcn.org/contacte/.

Ens veiem aviat!!