Dia:  Venerdì, 30 de Luglio
Hora:  a les 22:00
Lloc:  Ermita de la Mare de Déu de la Riera . Les Borges del Camp
Organitza:  Associació dels Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera 
Preu:  3.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Ermita de la Mare de Déu de la Riera
Cami de l'Ermita, s/n , 43350 , Les Borges del Camp
Concert

Nit de Jazz a Les Borges del Camp

Am el conjunt CoverH

L’ESTIU ARRIBA A L’ERMITA DE LA MARE DE DÉU DE LA RIERA, A LES BORGES DEL CAMP

Amb la represa d’activitats culturals al municipi de les Borges del Camp, l’associació dels Amics de l’Ermita de la Mare de Déu de la Riera incorpora, per primera vegada, un calendari d’activitats pròpies que es duran a terme a l’entorn d’aquest santuari modernista.

Aquestes activitats estan preparades per tal d’arribar a tots els públics: infantil, familiar, joves i gent gran.

Cinema a la fresca

La primera novetat d’aquest any arriba el divendres 9 de juliol. A les 22.00 h, la plaça del Santuari acollirà una sessió de cinema a la fresca. Les entrades, al preu de 2€, es podran adquirir mitja hora abans d’iniciar l’acte. Durant l’acte, hi haurà servei de bar.

Per tal de saber quina pel·lícula es projectarà... vine en família i ho descobrireu plegats!

Nit de Jazz

Els Amics de l’Ermita tancarem el mes de juliol amb una nit de jazz el divendres 30 de juliol. També a les 22.00 h, el conjunt CoverH interpretarà un repertori selecte dels millors temes d’aquest estil musical.

Les entrades es podran adquirir, al preu de 3€, de manera anticipada els dies 15 i 26 de juliol al passeig de l’Hort del Dasca, de 19.00 a 20.30 h.

Durant la vetllada hi haurà un tast de diversos vins, patrocinat per l’empresa local Vinoteca Reserva de la Tierra.

Tarda de jocs a l’ermita

La canalla serà la protagonista de la tarda del dimecres 11 d’agost. A partir de les 18.00 h, podran gaudir d’una estona de jocs de cucanya i, en acabar, hi haurà berenar per als infants.

Festivitat de Sant Bartomeu

Per tancar l’estiu, els Amics de l’Ermita celebrarem el nostre darrer acte, aquest ja tradicional. Es tracta de la festivitat en honor del copatró de l’ermita, Sant Bartomeu.

La celebració, el dissabte 24 d’agost, començarà a les 19.00 h amb la missa a la plaça del Santuari. Seguidament se servirà el berenar popular entre els assistents.

 

ELS AMICS DE L'ERMITA

Aquesta jornada l'organitza l'Associació dels Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera, una entitat que vetlla pel manteniment i la promoció cultural, religiosa i patrimonial d'aquest santuari marià de les Borges del Camp.