Salta al contenuto principale
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Universitat Abat Oliba CEU - Sala de Graus
Adreça (carrer i número)
Carrer de Bellesguard, 30
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Universitat Abat Oliba CEU
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

L'impacte de la pandèmia en l'economia, per Clemente Polo

OBERTURA DE CURS DE L'ABAT OLIBA - CEU I COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA

La Universitat celebra l'acte d'obertura del curs 2021/2022 a les 12:00. La cerimònia serveix per inaugurar oficialment el nou curs i també per rememorar la trajectòria recorreguda en el precedent.

D'això últim se n'encarregarà el secretari general de la Universitat, Pablo Nuevo, que llegirà la Memòria del curs 2020/2021. La cerimònia, que conclourà amb unes paraules del president del grup CEU i gran canceller de la nostra universitat, Alfonso Bullón de Mendoza, comptarà també amb les intervencions del rector, Rafael Rodríguez-Ponga, i la representació del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat.

La lliçó magistral contindrà una reflexió sobre l'impacte de la pandèmia en l'economia. S'encarregarà de fer-ho el catedràtic emèrit de la nostra universitat Clemente Polo, en el curs de la ponència "COVID 19: algunes lliçons per al futur".

Primera pedra

Amb motiu de la presència al nostre campus del gran canceller, i del director general del grup CEU, Javier Tello, es col·locarà la primera pedra del nou edifici. Aquest acte, carregat de simbolisme per a la nostra comunitat universitària, se celebrarà a les 17:00 als terrenys on s'erigiran les noves instal·lacions.