Salta al contenuto principale
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Casa d'espiritualitat Marc Castanyer
Adreça (carrer i número)
Carrer Marc Castanyer, s/n
Telèfon
93 505 86 86 de 9 a 18 h els dies feiners.
Municipi
Els Hostalets de Balenyà
Nom de l'entitat organitzadora
Acció Catòlica Obrera - ACO
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Exercicis d'Estiu de l'ACO

EXERCICIS, AQUEST ESTIU AMB PEPE RODADO

En aquest temps llarg que hem viscut des de l’inici de la pandèmia, han passat tantes coses inesperades, molta gent ha patit i ha experimentat la soledat, fins i tot la buidor. Potser ho podem dir en primera persona...

Aquests dies intentarem descobrir-nos acompanyats per Jesucrist i veure com Ell acompanya també homes i dones en diverses situacions de malaltia, marginació i soledat. Com el seu acompanyament és una experiència de resurrecció, de vida, que els transforma. I, a partir d’aquí, deixar que el mateix Esperit de Vida de Jesús ens vagi treballant des del més profund de nosaltres per poder seguir sent testimonis més transparents del Regnat de Déu a les nostres vides i desitjar que el seu Projecte de Vida arribi a tothom.

Els exercicis d’aquest any els acompanyarà Pepe Rodado León, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya i consiliari de l’ACO a la zona de Nou Barris (Barcelona). Començaran dilluns 16 d’agost a les 16 hores i finalitzaran divendres 20 d’agost després de dinar.

L'últim dia d’inscripció és el 26 de juliol 2021. Podeu fer-ho per telèfon: 93 505 86 86 de 9 a 18 h els dies feiners. Per correu electrònic: coordinacio@acocat.org.

Teniu tota la info al programa.

Correu electrònic
coordinacio@acocat.org