Salta al contenuto principale
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Restaurant Pomarada
Adreça (carrer i número)
Passeig de Gràcia, 78 principal
Municipi
Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Dinar amb Cristóbal López, arquebisbe de Rabat

Dinar-col·loqui amb el cardenal arquebisbe de Rabat i salesià, Cristóbal López, que acaba de ser nomenat president de l’episcopat del Nord d’Àfrica. Serà presentat pel cardenal arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella.

La TRIBUNA JOAN CARRERA és una iniciativa conjunta del Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i el diari El Punt Avui. Un ampli ventall d’entitats i institucions eclesials s’han adherit a aquesta iniciativa com a convocants, la qual cosa ens plau perquè hem estat capaços de sumar sinèrgies. L’objectiu d’aquests dinars-col·loquis és analitzar la situació actual del cristianisme a Europa i al món com a fet religiós,  difondre les experiències de diàleg, comunicació i participació social i, en definitiva, potenciar la presència del fet religiós en la nostra societat catalana.

El preu del dinar és de 30€ que preguem transfereixis a aquest compte corrent ES15 0081 7011 1200 0253 8556. Cal indicar el nom de la persona que s’inscriu en la transferència. L’aforament del restaurant és limitat per això la inscripció s’ha de formalitzar abans del dia 20 de març. No obstant això, les places per al dinar s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

És imprescindible emplenar aquest FORMULARI

Entitats convocants,

Animaset
Consell de Laics dels Caputxins de Catalunya
Cristianisme al segle XXI
Cristianisme i Justícia
Equips de Pastoral de la Política i la Comunicació
Fundació Catalunya Religió
Fundació Escola Cristiana de Catalunya
Fundació Joan Maragall
Fundació Pere Tarrés
Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans
Justícia i Pau
Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat
Santa Anna - Hospital de Campanya
Unió de Religiosos de Catalunya