Dia:  Sabato, 1 de Febbraio
Hora:  a les 15:30
Lloc:  Basílica de la Sagrada Família . Barcelona
Organitza:  Arquitectura de Catalunya d'avui i de sempre
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Basílica de la Sagrada Família
Carrer de Mallorca, 401 , 08013, Barcelona
Visita guiada

Descobrint La Sagrada Família

Descobrint la Sagrada Familia- QUEDEN POQUES PLACES
Dissabte 25 de Gener - Dissabte 1 de Febrer
Preu 35€. Durada 2:30 h.. inclou entrades i guiatge
En aquesta activitat privada no faràs cues! INICI RUTA 15:30H.-
Reserves aquí:  Telèfon: 93 417 16 78 o 669 09 87 61

Correu electrònic: info@arquitecturadecatalunya.cat
La Sagrada Família és l’obra de Gaudí més coneguda arreu del món i una icona universal de la ciutat de Barcelona.El temple destaca pel disseny pioner i la gran càrrega de simbolisme. Una ruta de més de dues hores amb un guia excepcional que ens ajudarà a desxifrar, amb una mirada diferent, aquesta gran obra inacabada.Durant la nostra visita a l'interior del temple i la cripta en coneixerem la història , la simbologia de les façanes, els conjunts escultòrics, els elements estructurals (columnes, arcs, absis, vitralls, claus de volta..), així com la interpretació teològica i qualsevol dubte que desperti la meravellosa representació simbòlica del temple.

la reserva no es fa efectiva fins a fer el pagament total solicitat
És una experiència intensa i emocionant, deixa't inspirar per la llum que entra pels vitralls de colors en aquesta atmosfera intemporal mentre passegem per cada una de les cinc naus de la planta i la cripta. Tot de la mà del nostre guia especialitzat que et farà veure detalls i curiositats interpretats amb una mirada diferent.
PLACES MOLT LIMITADES-

Les visita no inclou la visita a les Torres, on només es pot pujar amb ascensor. És un servei opcional que es paga a banda un cop finalitzada la nostra activitat a l'interior del Temple.