Dia:  Giovedì, 7 de Ottobre
Hora:  a les 10:15
Lloc:  Monestir de Santa Maria de Valldonzella . Barcelona
Organitza:  Arquitectura de Catalunya d'avui i de sempre
Preu:  18.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Monestir de Santa Maria de Valldonzella
Carrer del Císter, 41-45 , 08022 , Barcelona
Visita guiada

Descobrint el Monestir de Valldonzella i els seus voltants

Barcelona: Ruta a Sant Gervasi de Cassoles, Cases Soles… Un barri ple de sorpreses. A l’antiga vila del districte de Sarrià hi trobem una arquitectura esplèndida i unes bones vistes,  on podrem sentir que la dita de Vents, Torrents, Torres i Convents és ben certa.

Visitarem Santa Maria de Valldonzella,  monestir femení de l’ordre cistercenca. Un espai únic per descobrir: la seva església i claustre conformen una gran obra modernista de gran bellesa i plena de simbologia. Després farem una passejada per l’entorn de la Universitat Abat Oliba. Veurem el viaducte de Gaudí i el dipòsit d’aigües de Martí l’Humà.

Una passejada on podrem veure, modernisme, monestirs i cases de estiueig de gran arquitectes, com Rubio Bellver, Gaudí i Bernardí Martorell i Puig entre d’altres.

  • dijous 16 de setembre

  • dissabte 18 de setembre

  • dijous 7 d'octubre

  • Inici a les 10:15 h.

  • Durada 2:30 hores

  • Preu 18 €

Per fer la reserva pots omplir el formulari en línia (mireu web, a la dreta), enviar-nos un missatge o trucar-nos al 93 417 16 78.

GUIATGE DE L'ACTIVITAT

Elvira Font

Fundadora i alma mater d’Arquitectura de Catalunya, igualadina de naixement i barcelonina de cap a peus. Llicenciada en història i teologia, les rutes de l’Elvira són dissenyades amb cura i passió, cuinades a foc lent sense perdre el detall, amb una clara vocació d’ensenyar i sorprendre amb una mirada diferent.