Dia:  Giovedì, 14 de Novembre
Hora:  de 9:15 a 14:30
Lloc:  Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Barcelona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull
Carrer de Santaló, 37 , 08021 , Barcelona
Jornada

Aprendre a construir el món junts: de la teoria a la pràctica

La Jornada «Aprendre a construir el món junts: de la teoria a la pràctica», que tindrà lloc el divendres 14 de novembre, neix amb la voluntat de posar en relleu l’educació en valors i l’educació per al desenvolupament en el món universitari.

L’educació per al desenvolupament no només té la funció d’explicar, divulgar i justificar les estratègies i accions de cooperació per aconseguir suport econòmic i social en els països desenvolupats, sinó que també porta a terme accions de cooperació sobre el terreny en els àmbits de la sensibilització, la participació, la conscienciació, la denúncia i l’educació; al seu torn, l’educació en valors és un ingredient indispensable de la vida humana.

En aquesta línia, doncs, aquesta jornada proposa un recorregut que comença amb la mirada experta de la Dra. Adela Cortina, que il·lustra la importància de l’educació per construir un món millor, i culmina amb un exemple d’aquest fet a través del cas de l’experiència real de Worldreader, a càrrec de la Sra. Maria Jesús Larrey. Entre aquestes dues intervencions es presenta dinàmicament un taller pràctic en què s’exposen els criteris per a la selecció de projectes de desenvolupament que aplica Mans Unides, criteris que constitueixen un pas fonamental en la gestió de projectes de desenvolupament.