Dia:  Mercoledì, 9 de Febbraio fins mercoledì, 11 de Maggio
Hora:  de 18:00
Hora:  a 19:30
Lloc:  Institut Superior de Ciències Religioses «Sant Fructuós». Tarragona
Telèfon:  977 233 833
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Institut Superior de Ciències Religioses «Sant Fructuós»
Carrer de Sant Pau, 4, 43003, Tarragona
Curs

L'alegria de l'amor, a Tarragona

Del 9 de febrer a l’11 de maig es durà a terme el curs «L’alegria de l’amor. Exhortació Apostòlica Amoris Lætitia: claus per a la seva interpretació» a l’Institut Superior de Ciències Religioses «Sant Fructuós» (INSAF) de Tarragona.

Les dotze sessions que comprèn aquest curs tindran lloc a les aules de l’INSAF els dimecres de 18.00 a 19.30 h. Aquest curs, que compta amb la col·laboració de la Delegació diocesana per als laics i la família, està dirigit a alumnes de l’INSAF, joves, catequistes, matrimonis i famílies, o agents pastorals de l’àmbit familiar.

A través d’aquesta formació, es reflexionarà sobre temes com els valors en la família, l’amor humà, l’educació dels fills, el sagrament del matrimoni, el respecte a la vida humana o els reptes de la família. S’hi aprofundirà en base a l’Exhortació Amoris Lætitia del papa Francesc.

Les inscripcions es poden fer a l’INSAF (c/ Sant Pau, 4, Tarragona), trucant al telèfon 977 233 833 o bé a través del correu electrònic insaf@arqtgn.cat. El preu de la matrícula és de 100 euros amb totes les sessions. D'altra banda, es pot assistir com a oient per 47 euros o bé assistir a sessions puntuals al preu de 8 euros cadascuna, per la qual cosa s’ha de contactar amb l’INSAF per reservar lloc.

Darreres sessions del curs a Reus

Durant el primer quadrimestre, aquest curs s’ha estat impartint al Centre d’Espiritualitat Maria Immaculada de Reus (c/ Antònia París, 8, Reus). D’aquest curs, encara queden tres sessions: «Acompanyar, discernir i integrar la fragilitat», a càrrec de Mn. Josep M. Gavaldà Ribot i Mn. Albert Fortuny Llaveria; «Matrimoni i família: perspectives pastorals», a càrrec de Marcel Pallejà Blay; i la taula rodona «Els reptes de les famílies avui», amb la Delegació diocesana per als laics i la família que tindrà lloc el dia 2 de febrer.