Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Després d’anunciar la visita del papa a Barcelona, CatalunyaReligió ha anat seguint tots els detalls d’aquest esdeveniment. Aquest cap de setmana ampliarem aquesta cobertura per permetre-us seguir en directe l’estada de Benet XVI a Catalunya.

Durant el cap de setmana oferirem una actualització constant del portal amb el seguiment dels actes de Benet XVI a Barcelona i el comentari de col·laboradors presents a dins i a fora de la nova basílica de la Sagrada Família, davant de la catedral, en el recorregut del papamòbil, a l’Obra del Nen Déu, i a l’Aeroport del Prat, i al centre de premsa. També podreu veure i escoltar la visita en directe.

Alhora, reforçarem l'habitual recull de premsa perquè hi pugueu trobar totes les notícies i comentaris que es publiquen de la visita. Hi tindreu el recull més ampli i actualitzat de les notícies de l’estada de Benet XVI a Barcelona.

També podreu participar en el seguiment la visita a través del canal #b16bcn de Twitter i els usuaris registrats al portal podran mostrar a tothom les seves fotos a través del portal.

D’altra banda, dos col·laboradors habituals de CatalunyaReligió.cat, Marta Nin i Francesc Romeu, seran els comentaristes de la transmissió que oferirà TV3, juntament amb l'escolapi Ramon Julià.