Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El pastor Ignacio Simal és des d’aquest dissabte president de la mesa de l’Església Evangèlica de Catalunya (EEC). Fou elegit durant l’assemblea ordinària amb representants de totes les comunitats i institucions de l’EEC que, de forma democràtica, el van elegir.

 

L’assemblea també va escollir a Josep Segura com a vicepresident de l’EEC, i a Emi Meier com a secretària. Simal sustiturià a Lídia Castell, que ha estat al front de l’EEC en aquests darrers anys.

 

L’Església Evangèlica de Catalunya forma part de la Iglesia Evangélica Española, i en l’actualitat, agrupa a 13 comunitats de tradició reformada i metodista, moltes de les quals tenen una llarga història.

 

Entre elles, l’Església Evangèlica de Sant Pau (Aragó, 51 de Barcelona), que és la primera església protestant que es va fundar a Catalunya, i també les esglésies de tradició metodista del carrer Tallers de Barcelona, Clot (Nació, 24), Poblenou (Llull, 161) i Rubí (Colom, 6-8). També hi ha comunitats a Reus, El Vendrell i Santa Coloma de Gramenet; i institucions com la casa de colònies Aiguaviva al Solsonès, la llar d’avis Betsan a Santa Coloma, o els serveis socials evangèlics El Far (Santa Coloma) o Fraternadal (Rubí).