Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La Basílica de Sagrada Família es podrà visitar gratuïtament tots els dissabtes al matí d’aquest mes de gener. El patronat del temple respon així a les demanades que han rebut i ha acordat oferir aquests dies de portes obertes per tal de facilitar la visita a tothom. La decisió es pren pocs dies després de la missa de dissabte passat on un miler de persones es van quedar fora de la Basílica per la quantitat de persones que volien entrar.

El patronat explicita que aquesta invitació la fan extensiva “d'una manera particular als veïns del Temple, amb agraïment per l'esforç que els van significar les limitacions pròpies de l’esdeveniment del passat 7 de novembre. També amb aquesta mesura volem facilitar que les famílies puguin visitar el Temple”.

Alhora els responsables del temple és congratulen perquè “la dedicació de la Sagrada Família pel Papa Benet XVI ha potenciat el reconeixement mundial del Temple. També molts catalans han viscut amb orgull aquest gran esdeveniment i han pogut gaudir del què ha estat la retransmissió en directe de la cerimònia Papal a través de TV3”.

Els dissabtes de gener que es farà la jornada de portes obertes a la Sagrada Família seran el 8, 15, 22 i 29, de 9 a 14h.