Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
assemblea diocesana solsona
Foto: Bisbat de Solsona
Galeria d'imatges

Bisbat de Solsona La diòcesi de Solsona ha aprovat per unanimitat i en assemblea un Pla d’Evangelització que marca les accions i objectius per treballar i realitzar els propers quatre anys. L’aprovació, que ha comptat amb la participació de més de dues-centes persones, ha tingut lloc aquest dissabte al Paranimf de la Universitat de Cervera.

Capellans, religiosos i religioses i laics també han escoltat la Síntesi del treball diocesà fet durant aquest curs per més de trenta grups de la diòcesi. El bisbe de Solsona, Francesc Conesa, ha presentat el Pla d’Evangelització que marcarà el treball de la diòcesi per als propers quatre anys. Calia votar-ho. La votació s’ha fet amb unes cartolines que indicaven aprovació o rebuig. Tot el públic present en l’Assemblea ha aixecat la cartolina verda i el Pla s’ha aprovat per unanimitat.

Després, i a mode de reflexió, ha tingut lloc una ponència de Jorge Zazo, capellà de la diòcesi d’Àvila, amb el títol Revitalitzar les comunitats parroquials.

Abans de la pregària de comiat, també sha presentat l’Escola de Formació d’Agents de Pastoral que s’iniciarà el proper curs.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.