Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
comtal-estiu
Fotografia: Fundació Comtal.

Fundació Comtal Gràcies al VI Sopar Solidari, la Fundació Comtal ha aconseguit més de 3.300 € que es destinaran a garantir el dret al lleure de 81 infants i joves sense recursos durant aquest estiu. El sopar es va celebrar el 31 de maig i va aconseguir l'assistència de més d'un centenar de persones.

El període de vacances escolars pot ser un repte per les famílies, explica Noemí Expósito, coordinadora de l’àrea socioeducativa de la Fundació Comtal. Assegura que, des de l'entitat, ofereixen un estiu "ple d'activitats tant lúdiques, educatives com vivencials". "Fem possible que els infants, adolescents i joves que participen puguin gaudir d'un lleure de qualitat", diu Expósito.

Unes activitats que seran possibles gràcies al sopar solidari que va comptar amb el treball de l’alumnat de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal. Els alumnes es van encarregar de fer part del menú degustació del sopar i el servei durant l’acte, en una nit molt especial, plena d’alegria, màgia, bona companyia, retrobaments i il·lusió compartida.

El sopar va ser possible gràcies a la implicació i solidaritat de 25 persones voluntàries, 108 persones assistents i 19 empreses col·laboradores.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.