Pasar al contenido principal
AE
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Universitat Pompeu Fabra - Campus de la Ciutadella
Adreça (carrer i número)
Carrer de Ramon Trias Fargas, 25-27
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Universitat Pompeu Fabra - Fundació Antoni Tàpies - Fundació Joan Miró - Museu Picasso
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

Art i Espiritualitat en Picasso, Tàpies i Miró 

Les activitats d’Art i Espiritualitat. Jornades sobre l'art i l'espiritualitat en l’obra de Picasso, Tàpies i Miró tindran lloc del 21 al 24 de maig del 2024 repartides entre el campus de la Ciutadella de la UPF i les seus de les altres tres institucions que col·laboren en el projecte.

El 2023 es va iniciar, a Barcelona i a Catalunya, el que s'ha anomenat la triple commemoració “Picasso 2023 / Tàpies 2024 / Miró 2025”. L’any 2023, vam celebrar el 50è. aniversari de la mort de Picasso i el 60è. de l'obertura del Museu que porta el seu nom. L’any 2024 és el centenari del naixement de Tàpies, i el 2025 serà el 50è. aniversari de la inauguració de la Fundació Joan Miró.

Com un acte rellevant dins de la programació de l’Any Antoni Tàpies i la triple commemoració, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Fundació Antoni Tàpies, el Museu Picasso i la Fundació Joan Miró, la UPF acull les jornades Art i Espiritualitat, les quals propicien el debat intel·lectual i artístic entre destacats estudiosos, artistes i pensadors, amb l’epicentre a la Sala de Reflexió d’Antoni Tàpies.

Programa

Calendari i inscripcions*

*Si en el moment de fer la inscripció teniu algun incidència, ens podeu contactar en aquesta adreça: cultura.sacu@upf.edu 

Direcció acadèmica

Victoria Cirlot, catedràtica del Departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, i Manuel Guerrero, crític i assagista.