Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
SJD-Lleida_jornada-Unio_1
XIII Jornada Associativa de La Unió

SJD LLEIDA Més de cent entitats de l’àmbit sanitari i social de Catalunya s’ha reunit aquest dijous 18 per compartir respostes per millorar la salut i el benestar de les persones, entre elles tres centres de Sant Joan de Déu com són l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Sant Joan de Déu Terres de Lleida i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

El director corporatiu de Planificació Assistencial de l‘Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Josep Pifarré i el gerent de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Jaume Capdevila, han exercit d’amfitrions en aquesta XIII Jornada Associativa de La Unió que ha tingut lloc al Turó Seu Vella de Lleida.

En l’acte s’han compartit les fites assolides i les línies d’avenç així com en la visió holística de les organitzacions que conformen la Unió Catalana d’Hospitals. Durant la presentació de la jornada, Pifarré ha assenyalat la vocació de servei de Sant Joan de Déu tant amb l’administració pública com amb d’altres entitats proveïdores per donar la millor resposta a les necessitats de les persones, així com dins de la mateixa institució “compartint experiències entre centres dins la mateixa Província d’Espanya i amb d’altres, generant equips per dissenyar models aprofitant la nostra expertesa i la nostra diversitat”.

Pifarré ha assenyalat la vocació de servei de Sant Joan de Déu per donar la millor resposta a les necessitats de les persones

L’acte d’inauguració també ha estat presidit per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el gerent de la Regió Sanitària Lleida del Servei Català de la Salut, Raül Llevot, i el president de la Unió Catalana d’Hospitals, Enric Mangas.

La conferència inaugural de Jordi Barri Carles, co-Founder & CEO de Teresa Carles Flax & Kale, ha estat presentada pel gerent de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Jaume Capdevila.

Temàtica
Territori
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.