Pasar al contenido principal
Orfeón Donostriarra
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Basílica de la Sagrada Família
Adreça (carrer i número)
Carrer de Mallorca, 401
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Patronat de la Sagrada Família de Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Concert de l'Orfeón Donostiarra a la Sagrada Família

COMPRAR ENTRADAS

El diumenge 26 de març a les 11 h, la Basílica s’omplirà de la música de l’Orfeón Donostiarra, institució centenària de coral amateur fundada fa 125 anys a Sant Sebastià. Sota la direcció de José Antonio Sainz Alfaro, i acompanyada per Juan de la Rubia a l’orgue, la formació interpretarà un repertori que inclourà peces de Händel, Verdi o Mahler, entre d’altres, i alguna peça cantada en eusquera, com ara l’Ave María del compositor basc Tomás Garbizu. En aquesta actuació mostraran la versatilitat i excel·lència que han adquirit al llarg de la seva trajectòria.

El concert és possible també gràcies a la col·laboració de TUI experiences, plataforma que permet als viatgers d’arreu del món reservar a l’instant milers d’excursions, activitats i entrades per a atraccions i llocs d’interès turístic a més de 100 països.

SORTEIG D'ENTRADES

La Sagrada Família convida la ciutadania a gaudir d’aquest concert amb el sorteig de 300 entrades dobles. Totes les persones interessades podran inscriure’s al sorteig en aquest enllaç entre les 10 h del 14 de març i les 10 h del 20 de març. El sorteig se celebrarà dilluns, 20 de març, i les persones guanyadores rebran les seves entrades per correu electrònic durant els dies següents.

Per saber-ne més.