Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
advent-arquebisbat-barcelona

ARQUEBISBAT DE BARCELONAInfluencers catòlics, curiositats i reflexions són part de la iniciativa digital promoguda des de la diòcesi de Barcelona per Nadal. L’Arquebisbat de Barcelona convida a viure el temps d’Advent amb una iniciativa digital que consisteix a descobrir cada dia una finestra d’un calendari d'advent virtual.

La proposta ofereix diferents continguts relacionats amb el temps litúrgic iniciat el 27 de novembre. Hi conté curiositats, reflexions i també la presència d’alguns influencers catòlics, com Nachter, la germana Xiskya o mossèn Josep Maria Quintana.

El projecte pretén arribar a públics i àmbits ben diversos, com ara infants i joves, per difondre el significat d’aquest període tan assenyalat en la cultura cristiana.

Un temps de preparació i d'espera confiada

L’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, anima a visitar la pàgina web per "viure aquest temps d’espera confiada en l’arribada de Jesús".

L’Advent és el primer període de l’any litúrgic cristià, que consisteix en un temps de preparació de la primera vinguda de Jesús, que se celebra el dia de Nadal.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.