Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

JESUÏTES El jesuïta i autor del llibre Manresa Ignasiana, Francesc Riera, ha rebut aquest divendres 18 de novembre el Premi P. Ignasi Puig i Simón, dins de l’acte de lliurament dels Premis Lacetània de les Arts i la Cultura a Sallent. Aquest premi reconeix la trajectòria de Riera i la dedicació a l'àmbit de la divulgació d'aspectes històrics, espirituals i patrimonials del llegat ignasià a Manresa.

Francesc Riera, molt agraït, ha recollit el premi de mans de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i ha destacat que l'intens treball que ha suposat la redacció d'aquest llibre. “He gaudit molt en veure l'estimació entre Ignasi i Manresa”, ha assegurat Riera.

El Premi P. Ignasi Puig i Simón sobre la Manresa Ignasiana guardona projectes de recerca a l'entorn l'estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa, entre el 1522 i el 1523. Està convocat per l’Ajuntament de Manresa i porta el nom d’Ignasi Puig, qui fou jesuïta, professor, investigador, savi divulgador dels coneixements científics i autor de diverses publicacions sobre Sant Ignasi de Loiola a Manresa.