Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
encuentro-xiii-salle-url
Fotografia: La Salle-URL

LA SALLE-URL La International Association La Salle Universities (IALU), l'organització formada per les 64 universitats de La Salle de tot el món, celebra entre el 7 i el 12 de novembre l''Encuentro', la seva trobada triennal. Enguany, la XIII edició de la trobada, tindrà dues seus; una d'elles serà La Salle Campus Barcelona, del 10 al 12 de novembre. El lema d'aquest any és 'Junts transformem el món', centrat en la necessitat d'adaptar l'educació al context mundial actual.

A banda de Barcelona, l''Encuentro' també se celebrarà del 7 al 9 de novembre el campus de Beauvais d'UniLaSalle França. Representants de les 64 universitats que formen la IALU, experts en educació universitària i membres de la comunitat lasal·liana participaran en les activitats organitzades. L''Encuentro' comptarà amb la presència a Beauvais del superior general dels Germans de les Escoles Cristines, Armin Luistro, i a Barcelona amb el vicari general dels Germans de les Escoles Cristianes, Carlos Gómez. A més, el màxim responsable de la UNESCO en Educació Superior, Peter J. Wells, serà el convidat especial.

Aquest any, la IALU ha optat pel lema: 'Junts transformem el món'. Al·ludeix al principal objectiu de la IALU: promoure una educació universitària de qualitat al món divers d'avui des del compromís amb els valors catòlics. La Salle, a través de la IALU, posa sobre la taula la necessitat de repensar l'educació superior per adaptar-la a les necessitats del context mundial actual mitjançant projectes específics.

Per això, durant l'esdeveniment, s'avaluarà l'estat d'aquesta educació superior a escala global i es planificaran les estratègies futures per afavorir la innovació social, una educació accessible de qualitat i la formació d'agents de transformació qualificats i compromesos. Totes aquestes conclusions s'emmarcaran al Pla d'Acció 2025 de la IALU. Entre les activitats previstes es troba una eucaristia a la Sagrada Família.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.