Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
sagrada-familia
Fotografia: Sagrada Família.

Sagrada Família Diverses corals, formades per refugiats ucraïnesos, participaran en el concert per la pau que organitza la Sagrada Família. L'acte, obert a tothom, se celebrarà aquest dimecres, Dia Internacional de la Pau, després de la tradicional celebració litúrgica amb motiu de la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat que l'Església celebra el diumenge 25 de setembre.

Diferents corals, formades per refugiats ucraïnesos, i per ucraïnesos de la comunitat catòlica ucraïnesa de Barcelona se sumaran en aquest concert que tindrà lloc a les escalinates de la façana del Naixement i que es podrà veure des del carrer de la Marina. Les corals, integrades per adults, joves i infants, preparen un repertori pensat per promoure i defensar la pau de tots els pobles. Entre les diferents cançons hi haurà també l’Himne de l’Alegria de Beethoven.

Les diverses corals convocades són: la coral del cor de refugiats de Pineda de Mar, 'Som d’Ucraïna amb amor', el cor 'Oranta' de la parròquia grecocatòlica ucraïnesa de Barcelona, el cor de joves 'Fills de la Mare de Déu' de l’Església de la Mare de Déu del Perpetu Auxili de Barcelona, la coral de la comunitat ucraïnesa de la parròquia de Sant Josep, Santa Mònica i Sant Josafat de la Rambla i la coral de la comunitat de l’Església de Nostra Senyora del Perpetu Auxili.

La celebració litúrgica tindrà lloc a l’interior de la Basílica, a les 19:00 h i estarà presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona Javier Vilanova.

Per a la celebració litúrgica, és imprescindible tenir entrada per accedir a la basílica. Per a participar-hi cal inscriure's prèviament contactant amb la Delegació Pastoral de l'arquebisbat de Barcelona. L'acte serà retransmès en línia pel web de la Sagrada Família.

Temàtica
Territori
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.