Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Llibres tornada a l'escola Baula
Galeria d'imatges

BAULA Com cada any, setembre marca el començament d’un nou curs. Ara bé, enguany aquest fet es caracteritza per la incorporació abans dels alumnes a les aules, cosa que afecta els infants, les famílies i tot el personal de les escoles.

El canvi de data d’inici ha comportat que les famílies hagin hagut d’anticipar el període d’adaptació dels infants a la nova rutina. Tot un repte perquè l’adaptació es dugui a terme de manera positiva i tranquil·la. Un inici de curs és un moment de canvis, de nous propòsits, de dubtes i de nervis, sobretot entre els més petits que afronten l’inici d’un nou curs després d’unes merescudes vacances.

Per tot això, des de BAULA us recomanem unes quantes lectures per a aquest inici de curs. De ben segur que ajudaran els infants a recuperar la rutina d’anar a l’escola, després d’aquest llarg període estival.

L'escola d'en Pol

Autor: Liesbet Slegers
Recomanat de 3 a 6 anys

A en Pol li agrada anar a l’escola. Té una mestra molt simpàtica. A classe fan manualitats, escolten contes i, de vegades, surten d’excursió... Al pati s'ho passen. molt bé amb la Laura, l’Alí i en Ricard. Cada dia és una aventura!

En Bru va a l'escola

Autor: David Melling
Recomanat de 3 a 6 anys

És un gran dia per a en Bru. Hi ha moltes coses a fer a l’escola! En Bru, un personatge d’allò més entranyable.

La tornada a l'escola dels animals

Autors: Noé Carlain /Hervé Le Goff.
Recomanat de 3 a 6 anys

Un àlbum per començar el col·legi amb ganes. Els animals tornen a escola, és el primer dia! A l’hora d’entrar, els caragols, tímids, s’amaguen dins la closca. A l’hora de plàstica, els porquets són molt creatius. Els ratolins organitzen un banquet al menjador. El menú d’avui és formatge del bo i millor! I els cocodrils, els llops i els ossos, què fan quan tornen a l’escola?

La nova escola de la Jinju

Autores: Lim Yeong-hee / Amélie Graux
Recomanat a partir de 5 anys

Gaudeix amb les aventures de la Jinju. La Jinju acaba d’arribar de Corea i avui és el seu primer dia d’escola. Tot li resulta nou: saludar, fer un petó o aprendre paraules. Però els seus companys l’ajudaran perquè se senti una més.

Anem a l'escola!

Autores: Lola Casas / Carmen Queralt
Recomanat de 8 a 10 anys

L’escola, per a nens i nenes, nois i noies, és una part molt important del seu món, però també ho és, és clar, per als mestres, i també per als pares i les mares… Amb els poemes clars, transparents i emotius d’Anem a l’escola!, tots anem a classe, aprenem, cantem, endevinem, sortim al pati, juguem i compartim.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.