Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Salvador Cristau i Mònica Martínez

Bisbat Terrassa El bisbe de Terrassa Salvador Cristau ha nomenat Mònica Martínez Reche nova directora general de Càritas diocesana de Terrassa. Martínez substitueix Francesc Llonch, que va morir el 4 de desembre de 2021. Durant aquest temps el bisbe ha assumit ell mateix la direcció de Càritas, ajudat per la Comissió Permanent i el Consell Diocesà de Càritas.

Martínez Reche va néixer el 30 de juliol de 1970 a Meersburg (Alemanya). Ha realitzat estudis d’enginyeria industrial i un màster en control de gestió i direcció comptable a ESADE i ha realitzat estudis d’ampliació a França. Ha treballat en diverses empreses, entre elles en el programa Incorpora de la Caixa.

Des de l’any 2018 ha estat la responsable del departament de Subvencions a Càritas diocesana, depenent directament del director general. Té una àmplia experiència en el control de gestió i tresoreria de l’entitat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.