Pasar al contenido principal
Nit Religions 2022
Data de l'esdeveniment
Adreça (carrer i número)
Barcelona
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
AUDIR
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

La Nit de les Religions. Conviccions i Creences en Diàleg

Per consultar el programa: PROGRAMA DE MÀ PER IMPRIMIR (també disponible en format en blanc i negre per imprimir). Totes les activitats tenen un aforament limitat.

Algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia per poder assistir.

Durant l’assistència a les activitats és necessari seguir les instruccions i les mesures sanitàries indicades pels organitzadors. Totes les activitats tenen aforament limitat. És recomanable portar roba còmoda a les sessions de meditació.

La setena edició de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg tindrà lloc el 17 i 18 de setembre de 2022 i comptarà amb la participació de 50 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

L’acte inaugural es durà a terme el dissabte 17 de setembre, a les 12.30 h, a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79), amb el concert de rumba catalana, a càrrec del grup “Rumba Nois”, amb explicacions sobre l’origen del poble gitano i la rumba catalana, i taller de palmes.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

Aquesta jornada és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

Per saber-ne més:
“Hi ha participants de la Nit de les Religions que no representen una tradició concreta”

La Nit de les Religions tornarà a la total presencialitat

“Hem de viure la Nit de les Religions els 365 dies de l’any”

Barcelona posa en joc el millor de cada tradició religiosa