Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Bisbat de Girona) L’Ajuntament de Canet de Mar va fer entrega aquest dilluns 4 de juliol, a la seu del Bisbat de Girona, de la digitalització de l’arxiu parroquial de la vila, que inclou el fons de parròquia i el de la capella de música. Per part del consistori, van ser-hi presents el regidor de Cultura, Pere Xirau, i l’arxivera municipal, Iolanda Serrano, que van ser rebuts per l’administrador diocesà, Lluís Suñer, i Joaquim Giol.

El treball de digitalització ha comptat amb el suport del Centre d’Estudis Canetencs en bona part del procés i es podrà consultar a l’Arxiu Diocesà de Girona. “Amb aquest sistema de la digitalització ens n’assegurem la conservació en el temps, la seva difusió i el servei per als estudis històrics i per recerques particulars”, va assegurar Pere Xirau durant l’entrega dels fons. Mn. Lluís Suñer va agrair, en nom de la diòcesi, l’entrega d’aquest material, i va posar de relleu la importància de preservar el patrimoni documental dels arxius parroquials.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.