Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Fundació Comtal) El repte solidari d'aquest estiu per a la Fundació Comtal és aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments durant els mesos de juny i juliol. Per aconseguir-ho, aquest 17 de juny engegaran una campanya solidària juntament amb una nova edició del Sopar Solidari que se celebrarà al pati de La Salle Barceloneta a partir de les 20:00 h de la tarda.

El IV Sopar Solidari, sota el lema 'Rescrivim Futur', s'organitza amb l'objectiu de “combatre les desigualtats que s'intensifiquen durant l'estiu”, expliquen des de la Fundació Comtal. I és que, asseguren que moltes famílies no tenen els recursos suficients perquè els seus fills puguin fer activitats d'estiu, colònies o campaments. Fet que provoca que, sovint, acabin sols a casa o al carrer.

Els diners recaptats, que surten de la venda de tiquets del Sopar Solidari, aniran destinats a "garantir un estiu inclusiu, divertit i saludable" per als infants i adolescents de l'àrea socioeducativa i residencial de l'entitat. Amb els diners recollits també es cobriran les necessitats bàsiques d'aquests infants.

El sopar consisteix en un menú degustació amb beguda i postres que prepara l'alumnat del Programa de Formació i Inserció de Cuina i Serveis de Restauració de l'Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal. Els alumnes ja treballen per preparar tots els plats i també seran els encarregats de fer el servei durant l'acte.

A més, es podrà gaudir d'un espectacle de màgia a càrrec de Mag Gam Tarrés i participar en el sorteig de vals i regals diversos.

L'objectiu de la Fundació Comtal és aconseguir un total de 800 € per aquesta campanya d'estiu. Per aquest motiu, animen a fer un donatiu online a totes aquelles persones que no puguin assistir al sopar solidari presencialment.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.