Pasar al contenido principal

"Encetem la darrera sessió de FEAC d’aquest curs i ho fem amb el títol “Obrim finestres!”, al qual s’hi pot afegir el subtítol “connectem persones!”, tal com serà en el webinar que farà l’Anna Ramis, impulsora inicial del Programa Família-Escola, Acció Compartida. En aquest lliurament volem fer mirada crítica, per la part positiva i també la notant-positiva, del que ha estat la nostra relació família-escola al llarg d’aquests dos anys, tant a nivell intern de cada col·lectiu (intra-escola i intra-familiar) com entre els dos col·lectius. Les relacions telemàtiques... han vingut per quedar-se o les volem revertir? Què han potenciat, facilitat o descobert? Què ha dificultat, barrat, emmalaltit?..."

Amb aquesta entrada al capçal es presenta el butlletí 108 que hem fet arribar als coordinadors del Programa Família-Escola, Acció Compartida de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Hi trobareu tot l'escaient per dur a terme aquesta darrera trobada i dues novetats molt importants:

  • Avaluació online del curs i petició de temes pel proper en el qüestionari de l'apartat de "dinàmica de la reunió".
  • El cartell de la 17a edició del Concurs de Fotografia FEAC-Santillana (amb un codi QR que porta a les BASES)
  • Informació del webinar gratuït "Obrim finestres, connectem persones" relacionat amb el tema del butlletí que dirigirà la pedagoga Anna Ramis (inscripcions obertes)

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.