Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Germandat del Rocío) Després de dos anys sense sortir per la pandèmia, el 'Simpecado' de la Germandat de Nostra Senyora del Rocío de Barcelona tornarà a recórrer els carrers del barri gòtic de Barcelona. La tradicional sortida cap a la 'Romería del Rocío' simbolitzant la sortida cap a la població andalusa serà el 22 de maig.

A les 10:00 h tindrà lloc la Missa de Romeros a l'Església de Sant Jaume, oficiada per Adilson i cantada pel Cor de la Germandat. Després està previst que el 'Sine labe' creuï el llindar de Sant Jaume i s'entronitzi en la seva característica carreta, que simula les torres de la Sagrada Família, i sigui acompanyat per germans i simpatitzants.

Al migdia se li resarà l'àngelus a la porta de la catedral i després seguirà el seu recorregut que passarà per Capitania General i acabarà a la basílica de la Mare de Déu de la Mercè. Allà s'acomiadarà de la patrona de Barcelona i tornarà el seu camí cap on se celebrarà la coneguda Romeria del Rocío entre el 2 i el 6 de juny.

Relleu a la junta de govern

Precisament aquest diumenge 1 de maig ha pres possessió la nova junta de govern de la germandat. La nova presidenta, Roger León, en el seu discurs ha remarcat la humilitat i la joventut de l'associació. També ha subratllat el treball per "col·locar el nom de la germandat al lloc que li correspon". La nova junta compta amb 11 germans a les diferents vocalies de la germandat.

La nova junta pren el relleu a la gestió de Mari Carmen Trabado, que ha exercit el paper de comissària gestora en els darrers mesos.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.