Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Centre Sant Jaume) La Taula de Diàleg Interreligiós de Badalona juntament amb el Centre Sant Jaume han organitzat per primer cop 'Ramadà entre cultures, nit d'iftar'. Un sopar interreligiós que ha tingut lloc aquest divendres aprofitant el trencament del dejuni del ramadà.

El sopar ha generat un espai de reflexió al voltant de les diferents cultures i religions que conviuen a la ciutat. Ha estat un sopar comunitari en què cada família ha contribuït amb un o diversos plats que s'han compartit amb tots els comensals. Alguns han portat el menjar preparat des de casa, però també s'ha preparat a la cuina del mateix Centre Sant Jaume, que està oberta durant tot el dia gràcies a la col·laboració de l'empresa de càtering i menjadors escolars F. Roca S.L. que també ha aportat part del sopar.

Aquest ha estat un dels molts iftars comunitaris celebrats aquests darrers dies amb la festa del ramadà, que ha acabat aquest dilluns. A la Comunitat Islàmica de Sabadell, aquest divendres també s'ha celebrat un iftar. A Tortosa i a Mataró va ser el divendres 22 d'abril. Podreu trobar-los tots a l''Agenda' de Catalunya Religió.