Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Jesuïtes) Aquest dimecres han començat a Barcelona els assajos del cor que participarà a l'eucaristia de celebració de l'Any Ignasià que tindrà lloc el proper 12 de març a la Sagrada Família de Barcelona, el dia que es commemora la canonització de Sant Ignasi.

Procedents de totes les institucions de la Companyia de Jesús a Catalunya, en aquest cor s'apleguen persones de moltes procedències i edats diferents amb ganes de cantar i gaudir de la música.

Per les circumstàncies de la Covid-19, i per extremar les precaucions, s'han establert dos assajos diferents que es realitzaran en tres dies diferents, dos a Barcelona i un a Lleida. Així, s'ha dividit el grup i s'ha pogut assajar amb seguretat. El 5 de març tindrà lloc l'assaig general amb tot el cor. S'hi afegirà un grup d'uns 125 infants i joves que formen el cor jove.

Segons la Companyia de Jesús, "el primer assaig va ser molt positiu". "Tothom ha anat estudiant el material que s'ha anat enviant des de fa un mes, amb partitures i àudios", diuen. Per als Jesuïtes és un privilegi poder celebrar d'aquesta manera "un aniversari tan especial com Ignatius 500".

Per a les persones interessades a assistir a l'eucaristia, el proper 1 de febrer s'oferiran més detalls per poder inscriure's a la pàgina web dels Jesuïtes.