Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Maristes Catalunya) El nou web de la regió europea marista serà el punt de trobada en línia de les cinc províncies que en formen part: Compostel·la, Europa Centre-Oest, Ibèrica, L'Hermitage i Mediterrània.

La nova web arrenca amb el ressò de grans notícies, com el llançament de la Xarxa Global Marista d'Escoles o la commemoració del 25è aniversari de Bugobe.

Aquest nou portal en línia neix amb l'objectiu de connectar online les cinc províncies maristes de la Regió europea marista i donar visibilitat als projectes i reflexions comunes. Una activitat que, a més, es podrà seguir a les xarxes socials.

La família marista espera que el testimoniatge de Marcel·lí Champagnat es transmeti i comparteixi a través d'aquesta nova web. "Una finestra al món a través de la qual mostrar la missió i els seus fruits en solidaritat, educació, evangelització i protecció de la infància, quatre senyals d'identitat de l'ADN marista", diuen.

"Com a part de la Regió europea marista, us convidem a conèixer la nova web", expliquen des dels Maristes Catalunya. Una pàgina que desitgen que sigui "pròxima i acollidora".

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.