Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) En commemoració del Dia de la Terra, el Secretariat diocesà d'Ecologia i Justícia Social de l'Arquebisbat de Tarragona ha organitzat una jornada al santuari de la Mare de Déu de Montserrat, a Montferri, aquest diumenge.

La trobada ha començat amb una pregària dirigida pel consiliari del secretariat, Albert Font. A través de cants, lectures i reflexions ha valorat la creació. Seguidament, els participants han dedicat el matí a netejar el bosc de l'entorn del santuari.

La jornada ha continuat amb la celebració de l'eucaristia a la parròquia de Sant Bartomeu, que ha estat presidida pel vicari de la Caritat, Lluís Simón. Per tancar la jornada, els assistents han compartit un dinar de germanor.

Animadors parroquials d'ecologia

Des del Secretariat d’Ecologia i Justícia Social, que va néixer com a fruit de les encícliques del papa Francesc Laudato si’ i Fratelli tutti i de la preocupació per la creació de l’arquebisbe Joan Planellas, es vol impulsar un canvi ecològic a les comunitats de l'arxidiòcesi de Tarragona.

Per assolir aquesta transició, per la qual és necessari un canvi de mentalitat i d’alguns costums arrelats, es demana que a cada parròquia hi hagi diverses persones que s’encarreguin de l’animació de l’ecologia i la justícia social. Aquestes persones podran treballar en camps de formació i testimoniatge en la línia del moviment de les ‘Ecoparròquies’ que promou Justícia i Pau.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.