Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Generalitat de Catalunya) La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha mantingut aquest dilluns una trobada amb el nou pare abat de Santa Maria de Montserrat, Manel Gasch, per felicitar-lo per la seva elecció, i desitjar-li molts encerts en la nova tasca que enceta. Ciuró, que ha estat la primera representant del govern català en trobar-se amb el nou abat després de la seva elecció, ha explicat que tant el president Aragonès com el president Puigdemont han trucat al nou abat per felicitar-lo.

La titular de Justícia, acompanyada per la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley, li ha expressat al nou guia de la comunitat benedictina la seva disposició a col·laborar des del Departament de Justícia en totes aquelles actuacions que l’Abadia pugui necessitar, perquè continuï sent un símbol de l'espiritualitat a Catalunya.

La consellera ha destacat el compromís amb la democràcia del monestir i l’ha definit com una "figura integradora al servei de tot el país i de l'espiritualitat de tothom".

La consellera ha explicat que el nou abat li ha traslladat els principals reptes que tenen en els propers temps com són el 75è aniversari de l'entronització de la Mare de Déu de Montserrat l'any 2022, i la celebració el 2025 del mil·lenari de la fundació del Monestir de Montserrat. La consellera i el pare abat també han parlat sobre l'impacte de la pandèmia a Montserrat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.