Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) La festivitat de Sant Ot es va celebrar a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, aquest dimecres, amb una missa solemne, que fou presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i concelebrada pel rector de la parròquia de Sant Ot, Ignasi Navarri, el vicari general, Josep M. Mauri, el degà Benigne Marquès i acolitaren els seminaristes.

Va comptar, a més, amb l’assistència de representants de l’Ajuntament i autoritats, i de les forces de seguretat de la ciutat, i una nombrosa quantitat de fidels. La celebració eucarística fou solemnitzada per la coral “Veus de La Seu”.

En acabar la missa, l’historiador i arxiver Lluís Obiols va glossar la figura de Sant Ot i va repassar les celebracions que s’han fet a la ciutat en memòria del seu patró en els darrers 300 anys. L’acte es va cloure amb un concert de la mateixa coral “Veus de La Seu”, que fou molt aplaudida.

Temàtica
Territori
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.