Pasar al contenido principal
Por Fundació Escola Cristiana de Catalunya . Lun, 28/06/2021 - 10:52

Amb aquests lemes, els sindicats, les entitats representatives de les titularitats i les federacions d’associacions de pares i mares ens concentrarem avui dia 28 de juny, a les 18 hores, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, en un acte unitari de sector que ens faci visibles, per a reivindicar-nos com un actiu necessari del sistema educatiu, així com per fer un crit d’atenció sobre la situació en què ens trobem.

Cada conjunt d’entitats, amb els lògics matisos que les distingeixen, expressaran que un futur amb garanties demana el desplegament definitiu de la LEC per tal que aporti seguretat i respecte als drets          -inclosos els constitucionals- reconeguts en matèria educativa a les famílies, a les titularitats i als treballadors/es dels centres concertats; la millora del finançament del mòdul econòmic del concert que permeti arribar de forma progressiva, però decidida i efectiva, a la gratuïtat de la plaça escolar i una rebaixa de les ràtios, en consonància amb la natalitat actual, que garanteixi el manteniment de l’ocupació i aporti millor qualitat al sistema.

La urgència d’aquestes mesures afecta tan als treballadors i treballadores, com als pares i mares i les titularitats del sector de l’ensenyament concertat de Catalunya. Per això, i de forma conjunta (que es visualitzarà aquesta tarda per primer cop des de la concentració de l’any 2011), demanem un diàleg sectorial fructífer amb l’Administració per trobar solucions acordades a les diverses problemàtiques que ens afecten. Demanem als servidors públics que transmetin que entenen el valor de la nostra cohesió i la justícia de les demandes que fa el sector i que actuïn en conseqüència.

Us convidem i animem que hi sigueu presents com a mostra de solidaritat, d’unitat i de força del nostre sector. Us hi esperem!

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.