Pasar al contenido principal

Des de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya hem detectat que, en aquests temps de pandèmia, tant pares com mestres i comunitat educativa heu fet reunions i trobades sovint en format online. A voltes les reunions es limiten a una trobada a partir d'alguna plataforma de telecomunicació tipus zoom, meet o jitsi, amb les quals ens hem anat familiaritzant, però considerem que potser no hem tret tot el partit possible a les diferents maneres d'establir relació o dinamitzar una trobada amb pares i mares de l'escola. 

És per això que us fem coneixedors del webinar "Família&Escola en xarxa. Eines i recursos per trobades online", d'una hora de durada, pel dijous 6 de maig, de les 19 a les 20h, que ha estat especialment pensat per a agents dinamitzadors de gups FEAC (Tant és així, que totes les escoles inscrites al programa FEAC hi tenen accés gratuït), com per els membres de la CCAPAC (Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya), tutors, responsables d'activitats extraescolars i tota aquella persona que es trobi amb la situació de dinamitzar una trobada entre un grup de pares i l'entitat educativa. El cost és de 10€ i es pot inscriure aquí.

La ponent és la Cristina Carbonell Valls, Professora especialitzada en l’ús de les TIC aplicades a l’educació. Actualment treballa com a coordinadora de formació de la Fundació Edelvives i coordinadora de la Universidad de Padres. Col·labora com a assessora pedagògica de projectes e-learning i professora del màster en Educació i TIC e-learning de la UOC.

Teniu tot el programa del webinar aquí

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.