Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(IQS) Atenent a la llarga tradició formativa d'IQS i l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, centres propers i amb objectius compartits a nivell pedagògic, ambdues institucuions han decidit formalitzar un conveni de col·laboració i cooperació amb la voluntat d’aprofitar el màxim de sinergies entre ambdues institucions.

A través d’aquest conveni, l’IQS ofereix als alumnes de Jesuïtes Sarrià accions de motivació científica i tecnològica, assessorament sobre el sistema universitari català, activitats específicament programades per a ells en laboratoris i tallers entre d'altres, addicionalment a l’assessorament que podran rebre, en totes les seves etapes formatives, per part de l’IQS de cara a orientar-los en la seva trajectòria acadèmica i professional.

D’altra banda, amb la signatura del conveni, el professorat de Jesuïtes Sarrià podrà rebre assessorament i suport en la seva docència de l’àmbit científic, tecnològic i de gestió empresarial, per part del claustre de professors de l’IQS, així com suport en les tasques de tutoria dels treballs de recerca que realitzen els alumnes de Batxillerat.

Amb aquest conveni de col·laboració, Jesuïtes Sarrià intensifica l’aposta de donar una formació integral als seus alumnes des de les etapes inicials de P3 fins al batxillerat, oferint-los també, una opció preferencial universitària de qualitat, com és la que representa IQS en tots els seus estudis universitaris científics, tecnològics i de gestió empresarial.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.