Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(CR) La Federació Catalana de Passions ha anunciat que “hi haurà temporada de Passions”. Adaptades, amb muntatges alternatius i molt “atípica”, la programació de Passions arreu del territori serà de “mínims”, però obrirà les seves portes als més de 15 municipis que conformen la federació.

Les passions catalanes s’han hagut d’adaptar a les noves circumstàncies i normatives imposades per la situació de pandèmia, però han assegurat que duran a terme les seves representacions de la passió i mort de Jesucrist, un element cultural i religiós fortament arrelat a Catalunya.

La presentació de la temporada de Passions encara està marcada per la incertesa. La federació ja ha anunciat que se celebrarà al Teatre de la Passió d’Esparreguera, un auditori gran en el qual es poden complir totes les mesures de seguretat que requereixen les circumstàncies, però han afirmat que “no està clar que es pugui fer en format presencial”. Aquest acte de germanor entre les Passions federades cercarà una fórmula alternativa “perquè tothom se senti representat”.

Podeu trobar tota la informació sobre les Passions que es representaran als diferents municipis a la recentment estrenada pàgina web de la Federació Catalana de Passions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.