Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Càritas Catalunya) La directora de Càritas Arxiprestal de Manresa, Fina Farrés, ha estat premiada en la categoria individual dels Premis Séquia 2021, que convoquen la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Séquia i la Fundació Universitària del Bages-UManresa, per la seva trajectòria personal de compromís amb els més vulnerables.

El jurat ha valorat la seva trajectòria de treball en equip a favor de la col·lectivitat i, de manera especial, de les persones en situació de vulnerabilitat, que ha estat proactiva i que ha treballat en la recerca de solucions davant de situacions de necessitat col·lectiva, i alhora ha demostrat fermesa, tenacitat i valentia, combinant una visió global de la justícia amb el treball arrelat a la ciutat.

El premi col·lectiu ha estat atorgat a totes les persones, grups, empreses i institucions que, des de l’inici de la pandèmia per covid-19, han aportat coneixement, temps, treball i recursos per atendre les necessitats sanitàries i socials del conjunt dels manresans en el marc d’un moviment informal i autogestionat.

Els Premis Séquia tenen com a objectiu reconèixer persones i institucions que treballen amb actitud positiva i constructiva en benefici del progrés de la societat manresana i que són continuadores de l’esperit dels impulsors de la Séquia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.