Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(FECC) Ens podria donar la sensació que la noviolència i la pau només apareixen tematitzades en l’àmbit educatiu durant la jornada del DENIP (Dia Escolar per la Noviolència i la Pau), d’aquí la pregunta d’aquesta videocàpsula de caFEïna: On s’estudia la noviolència?. La respondrà en Joan Morera SJ, del “Grup de treball de noviolència cristiana” del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, on proposarà propostes d’actuació vinculades a la provenció, l’exercici d’una autoritat diferent i l’atenció als darrers.

L’autor és un dels docents del curs online ‘Mou la noviolència en l’educació’, ofertat en el programa de formació socioeducativa de la FECC. El curs té una durada de 16 hores, del 20 de febrer al 24 d'abril i es realitza a través d'aules virtuals: 20 i 27 de febrer, 6 i 13 de març, 3, 10, 17 i 24 d’abril de 2021, de 10:00 a 12:00 del matí (dissabtes). Podeu consultar aquí el PROGRAMA i fer aquí la INSCRIPCIÓ.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.