Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Collegio Anselmianum) Al Col·legi Sant’Anselmo, un cop al mes, hi ha el costum de celebrar la missa en una llengua estrangera. Els grups lingüístics organitzen misses i sopars festius posteriors i posen de manifest la multiculturalitat dels països d’origen dels estudiants i docents.

El 20 de gener, festa de Sant Sebastià, es va celebrar la missa en català gràcies al grup lingüístic ibèric / llatinoamericà. La missa es va celebrar en català, però les cançons, les lectures i les pregàries dels fidels també eren en castellà i portuguès. La missa va ser presidida pel degà del Pontifici Institut Litúrgic, el pare Jordi-Agustí Piqué, monjo de l'abadia de Santa Maria de Montserrat.

Després de la missa, la comunitat va tenir l'oportunitat de gaudir d'un sopar festiu amb tapes tradicionals catalanes Pa amb tomaquet i pernil (Bruschetta al pomodoro e prosciutto), Espinacs a la Catalana (Spinaci alla Catalana), Seques amb butifarra (Fagioli e salsicce), i unes postres de Crema Catalana.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.