Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) El proper dijous, dia 21 de gener, solemnitat dels sants màrtirs Fructuós Auguri i Eulogi, tindrà lloc a la Catedral de Tarragona, a les sis de la tarda, l’eucaristia de cloenda del vint-i-cinquè aniversari del Concili Provincial Tarraconense de 1995. La missa serà presidida per l’arquebisbe Joan Planellas, president de la Conferència Episcopal Tarraconense, i concelebrada pels bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya.

En finalitzar l’eucaristia, els bisbes de Catalunya faran públic un document que porta per títol "Esperit, cap on guies les nostres esglésies? Als vint-i-cinc anys del Concili Provincial Tarraconense del 1995", una orientació pastoral que es mou entre el Concili Vaticà II, els ensenyaments del papa Francesc —sobretot l’Exhortació pastoral Evangelii gaudium— i les resolucions del Concili Provincial Tarraconense de 1995.

La celebració, complint estrictament les mesures sanitàries del moment, tindrà l’aforament limitat. Per aquest motiu també es podrà seguir en directe a través del lloc web de l’Arquebisbat, del seu canal de Youtube i la resta de xarxes socials.

Pregària a la capella de Sant Fructuós de la Catedral

El mateix dia 21 de gener, a les 10.00 h, tindrà lloc la pregària i lectura de la Passio Fructuosi a la capella de Sant Fructuós de la Catedral de Tarragona organitzada per l’Associació Cultural de Sant Fructuós. L’acte, que aquest any tindrà lloc a porta tancada, es podrà seguir en directe a través del web de l’Arquebisbat, per Youtube i la resta de xarxes socials.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.