Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Fundació Comtal) A causa de la crisis sanitària i social, la Fundació Comtal ha augmentat els seus esforços per combatre les desigualtats mitjançant programes on es treballen les emocions, les competències transversals, les habilitats relacionals, l’autonomia i la responsabilitat.

Per tal de fer front a aquestes desigualtats, la Fundació Comtal fa una crida per aconseguir la solidaritat de 120 persones voluntàries disposades a ajudar en projectes educatius, de lleure, formació, orientació i/o participació comunitària.

Marta Galligó, directora de la Fundació Comtal, explica que la responsabilitat social és un valor bàsic per al bon funcionament de la societat, de l’entorn i de les persones: “Davant una crisi com l’actual hem de promoure allò que cadascú de nosaltres pot aportar i oferir a l’entorn per tal que la força col·lectiva sigui el motor per avançar i transformar. La responsabilitat vers l’entorn i la societat és de cadascun de nosaltres”

La implicació i participació del voluntariat permetrà una millor qualitat en la intervenció, així com poder garantir amb èxit el desenvolupament i benestar d’infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Des de la Fundació Comtal fan el possible per encaixar les motivacions de la persona voluntària amb les necessitats específiques de l’entitat. “Tothom pot aportar el seu granet de sorra, gaudir de l’experiència i implicar-se en la transformació social del nostre entorn. Seran benvingudes totes aquelles persones que vulguin col·laborar mitjançant propostes d’activitats i formacions que ajudin a créixer a l’entitat o a les persones que acompanyem”, explica la directora.

A l’entitat ofereixen entrevistes informatives durant tot l’any, ja sigui de manera presencial com telemàtica, per poder orientar, acollir i donar la benvinguda a les persones interessades a fer voluntariat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.