Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(CR) La basílica de Santa Maria de Vilafranca ha accedit al fons econòmic FEDER per a les obres de rehabilitació de la façana sud i de la coberta, per un valor de 392.620,59 euros.

El temple, que just fa un any celebrava el centenari de la concessió del títol de basílica per part del papa Benet XV, ja ha dut a terme la reparació de la façana i ha executat un terç de la renovació de la coberta.

Els fons FEDER, gestionat per la Generalitat, permetrà afrontar la part restant de la intervenció que inclou acabar les obres de la teulada i, en fases posteriors, la rehabilitació de les façanes nord i principal, i de l’interior.

Aquests fons d’origen europeu financen la meitat del pressupost, fet que porta a la basílica a aportar el 50% restant a partir de quotes, donatius, loteria, concerts, apadrinament de teules i altres campanyes col·laboratives que ajudin a dotar el pressupost vilafranquí.

Les obres es reprendran després de Nadal i es portaran a terme durant els primers mesos del 2021.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.