Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) La revista musical de la BBC situa l’Escolania de Montserrat entre els 10 millors cors del món. D’aquesta manera, la prestigiosa cadena de ràdio i televisió britànica reconeix la qualitat del cor montserratí.

La descripció que acompanya el nom de l’Escolania a la revista apunta que “aquest cor de nois de veus blanques i altes tenen les seves arrels al segle XIII, la qual cosa els converteix en un dels cors més antics d’Europa. Són uns 50 i la rutina diària del cor implica cantar als serveis litúrgics de l’Abadia de Montserrat, una destinació molt popular per als pelegrins. L’Escolania també fa gires arreu del món i ha gravat molts discos”.

La llista dels 10 cors millors del món, inclou l'Estonian Philharmonic Chamber Choir, la Choir of King’s College, la Cambridge Mississippi Mass Choir, el St Paul’s Cathedral Choir, The Sixteen, The Tabernacle Choir at Temple Square, el Tallis Scholars, el Choir of Trinity College i el Vox Luminis Belgium.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.