Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) L’Escolania de Montserrat torna a participar enguany en el disc de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Després de la seva primera col·laboració, l’any 2011, amb Sergio Dalma i el tema "Em dones força", que es va fer molt popular, en el disc de 2020 el cor montserratí canta amb Rozalén, una artista molt compromesa amb entitats solidàries i del món d’Església. L’oportunitat d’aquesta participació, la cantant d’Albacete la viu "com un regal".

La cançó es diu 'Jo em rebel·lo', i és una adaptació del tema que va interpretar amb èxit a començaments dels anys 70 la cantant Jeannette. La lletra de la cançó lliga molt bé amb el lema de La Marató d’aquest any: la investigació per la Covid-19. I és que tots ens hem de rebel·lar una mica contra aquesta pandèmia. La direcció del disc ha decidit que el tema principal sigui el que interpreten l’Escolania i Rozalén. Tenen el precedent de la primera col·laboració de l’Escolania, que va ser tot un èxit, i en una edició com aquesta no podia fallar el suport de Montserrat.

El disc de La Marató 2020, dedicada a la investigació del Covid-19, es podrà adquirir amb els diaris catalans del diumenge 29 de novembre o bé comprar-lo a través de Spotify.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.