Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Canòlich Music) L’equip de Canòlich Music proposem aquesta edició del nostre festival tenint en compte la situació de la Covid19 viscuda durant aquest any i també tenint en compte que encara cal mantenir-nos amatents a les circumstàncies sanitàries.

El nostre projecte des del seu inici ha buscat fer de la música una eina per fer vibrar els joves i donar-los missatges positius de solidaritat, d’esperança, de convivència, de festa i de celebració que trobem inspirats en l’Evangeli. Aquests valors connecten amb l’esperit que ha viscut la nostra societat davant l’emergència: una resposta solidària i una actitud responsable per superar junts l’emergència.

Volem continuar el projecte i no aturar-lo arran de la situació sanitària, sinó que el veiem necessari per donar veu a l’esperança i per potenciar la reflexió en valors i l’acompanyament de les situacions viscudes.

Durant el mes de novembre 2020, podreu participar:

  • Concurs de Tik-tok (data límit 20 de novembre) - consulteu les bases a la web.
  • Concerts que estaran penjats al canal youtube del Canòlich Music: Batecs de vida. — Batecs d’esperança. — Batecs d’energia: DJ Garden & AlexGR en concert.
  • Taller: Cançons per a l’esperança i la vida des de la teva escola (a través de la plataforma Moodle).

Tot això serà en format online i el dia 21 de novembre emès en directe en youtube.

  • Missa Gòspel amb el grup “Vocal Groove” a l’església de Sant Julià de Lòria pel canal youtube del Canòlich Music (Participació presencial limitada).
  • Concert de Migueli, pel canal youtube del Canòlich Music (Participació presencial limitada).

Volem amb aquest programa que:

  • Es pugui fer a l’escola durant una tutoria o durant la classe de Religió.
  • Es pugui fer en un grup de joves en la seva reunió.
  • Conèixer les cançons més significatives de les edicions dels festivals anteriors.

Les inscripcions es gestionaran a través de la pàgina web: www.canolichmusic.com, a l’apartat Guia del professor.

Som fràgils. Siguem valents

De les dificultats n’hem de treure aprenentatges, capacitat per adaptar-nos a les noves situacions. De fet, quan estem escrivint aquestes ratlles no sabem encara quin escenari sanitari tindrem el proper novembre, quin format tindrà el Canòlich Music 2021. El que sí que tenim clar és que serà. Més “on line” o més “on live” però tornarem a compartir l’essència d’aquest festival de música cristiana que ja és un referent per a qui vol gaudir de la música en clau de fe.

La música també ens pot ajudar a superar dificultats, a empoderar-nos quan la foscor guanya a la llum. Qui de vosaltres no s´ha sentit acompanyat per la lletra d’una cançó quan ha estast trista, melancòlica o cansada? Qui de vosaltres no ha utilitzat la música per celebrar les alegries i els èxits? Doncs per això volem que el Canòlich Music, en el format que sigui, torni a tenir, un any més, un lloc destacat en la vostra agenda pels volts de Santa Cecília, patrona dels músics. Com explica la lletra de la cançó d’un dels artistes convidats a l'edició d'nguany, la sorra del desert va i ve cada nit al caprici dels vents que bufen, i això crea noves oportunitats per descobrir, per experimentar, per adaptar-se al nou paisatge.

Tota una declaració d’intencions per convertir la fragilitat humana, que hem experimentat amb tota la cruesa possible, com si fossim delicats i minúsculs grans de sorra en la immensitat del desert, en un compromís de canvi. Et convidem a experimentar-ho. T’agradarà més o menys, però indiferent no t´hi quedaràs. Som-hi!

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.