Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Fundació Pare Manel) Per primera vegada en els més de 24 anys d’història, el festival benèfic Guanya’t el Cel amb el Pare Manel ha estat molt a prop de ser suspès. La tenacitat dels seus productors Pep Molina i Maria Rosales, la capacitat seductora del Pare Manel i la generositat dels artistes, ha possibilitat de fer-ne una edició inèdita online, gràcies a la plena implicació de la productora de televisió El Terrat del grup Mediapro. Com en les edicions anteriors, els fons recaptats es destinaran íntegrament a finançar projectes comunitaris d’acció social amb infants i joves, així com la complicada campanya de casals i colònies d'aquest estiu, projectes que la Fundació Pare Manel desenvolupa des de fa més de 40 anys als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona.

El Guanyat el Cel amb el Pare Manel s’ha convertit en un esdeveniment solidari emblemàtic i una cita anual ineludible. Va ser creat pel Pare Manel juntament amb els desapareguts Pepe Rubianes i Carles Flavià, als quals vol retre un record permanent. Entre els artistes habituals i els que hi han actuat alguna vegada hi ha Pepe Rubianes, Carles Flavià, Joan Manuel Serrat, Miguel Gila, Tricicle, Manel Fuentes, Queco Novell, Joaquín Sabina, Andreu Buenafuente, Sílvia Pérez Cruz, Santi Millán, Judit Neddermann, Xavier Sardà, Jaume Sisa, Love of Lesbian, Sergi López, Pavlovsky, Brigitta Lamoure, Estopa, Gerard Quintana, Sol Picó, Alberto San Juan, Tortell Poltrona o Joan Lluís Bozzo. El cartell de l’edició d’enguany és obra de l’artista Claudia Valcells.

El 24è Festival Guanya't el Cel amb el Pare Manel s'emetrà en doble sessió d'estrena i en obert el dies dijous 11 i diumenge 14 de juny a les 20:00 hores, al canal www.guanyatelcel.org de la plataforma Youtube. El Festival, conduït per Manel Fuentes, es va gravar el dia 29 de maig per l'equip tècnic i de realització de El Terrat per videoconferència.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.