Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Obra Social “la Caixa”) Més de 10.000 persones en situació de pobresa i risc de vulnerabilitat residents en el medi rural seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any a 45 projectes impulsats per entitats de tot l’Estat espanyol que pretenen donar resposta a reptes socials derivats de l’envelliment demogràfic, l’aïllament de la població, l’atur o les pressions migratòries en aquests territoris.

A Catalunya, han estat seleccionats en aquesta convocatòria dos projectes impulsats per entitats que actuen a la demarcació de Lleida, la Fundació Privada Integra Pirineus i l’Associació Territori de Masies, amb una inversió total de 64.000 euros, que arribaran a prop de 1.500 persones en situació de pobresa i en risc de vulnerabilitat residents al medi rural.

L’objectiu de la convocatòria d’Acció Social en l’Àmbit Rural és contribuir a la construcció d’una societat inclusiva i diversa, impulsant projectes que fomenten la igualtat d’oportunitats, la tolerància i la millora de la qualitat de vida de les persones més vulnerables que resideixen en el medi rural.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.