Pasar al contenido principal
2 Catalunya Religió Mié, 06/11/2019 - 14:02

(Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu) Ja s'han obert les inscripcions per a la Magic Line 2020, la cursa solidària de Sant Joan de Déu. La cursa que es celebrarà l'1 de març a Barcelona, tindrà lloc també a València, Mallorca i, per primera vegada, Múrcia. 

Les inscripcions cal fer-les per equips, d'entre 5 i 20 persones, i indicar el repte solidari que es destinarà íntegrament a projectes socials dels centres i fundacions de Sant Joan de Déu. Des de l'organització es proporcionaran materials i productes per facilitar la captació i la sensibilització. La caminada ofereix recorreguts de diferents dificultats perquè tothom pugui participar, les distàncies són d'entre 2 i 40 km i varia segons la ciutat, a la web de la Magic Line es poden consultar tots els recorreguts. En l'anterior edició ja es van incorporar a cada ciutat un recorregut apte per a persones amb mobilitat reduïda.

La il·lustradora Eva Armisén ha cedit el seu talent i creativitat fent la imatge gràfica d'aquesta edició. Sota el lema "Caminar transforma", l'autora ha volgut representar "l'ambient festiu i com la gent gaudeix al mateix temps que ajuda", i per això s'ha plantejat el cartell com "un recorregut ple d'il·lusió i vibrant, i tot i que a vegades el camí fa pujada i reflecteix les dificultats, també és la possibilitat de fer-te volar i donar-li la volta a tot. "

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imagen
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.